Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Program Ücretleri ve Öğrenim Ücreti Muafiyetleri

Program Ücretleri

Doktora, tezli yüksek lisans ve tezsiz yüksek lisans programlarımızın ücretleri için tıklayınız.

Öğrenim Ücreti Muafiyetleri

Üniversitemizde mevcut 1798 öğrencimizin % 53’ünü lisansüstü öğrencilerimiz oluşturmakta ve tüm öğrencilerimizin % 83’ü öğrenim ücretinden %100 muaf bir şekilde eğitim görmektedir.

“Vakıf üniversitesi” hüviyetiyle öğrencilerimizin sadece eğitimlerine ve akademik gelişimlerine odaklanmalarına verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak mevcut politikamız, bütçe ve kontenjanlar dâhilinde, 2024-2025 Akademik Yılı için lisansüstü programlara kabul sürecinde de sürdürülecektir.

Bunun haricinde ücretli ya da indirimli kabul alan öğrencilerimizden Başakşehir’de ikamet edenlere ek olarak % 10 Başakşehirli indirimi uygulanacaktır.

• Muafiyet kontenjanları için, program detay sayfalarını ziyaret ediniz.
  • Sektör odaklı programlarımızda muafiyet ve indirimler, kurumsal anlaşma kapsamıyla sınırlıdır.
Başvur